Over ons

Wij zijn twee vrienden die een gezamenlijke interesse in whisky hebben. Vanuit deze interesse is het idee ontstaan om zelf whisky te maken. In 2018 zijn we gestart met de eerste stappen. En al snel werden deze eerste stappen concrete plannen. Op zaterdagen zijn wij druk in de weer met onze kleine distilleerderij. Wij hebben geïnvesteerd in kennis en apparatuur en proberen zoveel mogelijk alles zelf te doen. Waar mogelijk zoeken we de samenwerking met andere ondernemers in de regio.
Onze inspiratie halen wij uit de mooie omgeving waarin wij wonen en de verbinding met het agrarische bedrijf waar onze distilleerderij zich bevindt. Het is onze droom om een echte single malt whisky te maken. Inmiddels liggen er al een aantal vaten new make spirit te slapen om over enige tijd als whisky wakker te worden. 

Het is onze droom om een echte single malt whisky te creeren

benny 2

Benny Lamers

Benny heeft een melkveebedrijf, een boerencamping en is daarnaast werkzaam als adviseur bij de rechtbank. Hij is de trotse vader van drie dochters. Zijn voorliefde voor Ierland en de bij dit land behorende tradities hebben ook zijn interesse voor whisky gewekt. Het agrarisch bedrijf van Benny is ook de standplaats van onze kleine distilleerderij.
Robert is manager in een groot ziekenhuis en vader van een zoon en een dochter. Tijdens het reizen naar Schotland is de interesse voor whisky ontstaan. 
DSC_2835b

Robert Janssen

Onze distilleerderij bevindt zich op een agrarisch bedrijf aan de rand van Groesbeek